Låt vår golvläggare göra jobbet

Om du själv har hanverkarerfarenhet eller är en händig person finns det förstås vissa typer av golv som du kan lägga på egen hand. Saknar du tidigare erfarenhet, är en person som inte är händig och det handlar om ett golv som är svårt att lägga, då kan det dock vara bäst att vända dig till professionella golvläggare som våra. Genom att göra det är du nämligen garanterad att arbetet kommer att utföras på ett riktigt sätt och att resultatet kommer bli bästa möjliga.

Du kan också känna dig helt trygg i det faktum att våra golvläggare inte kommer att nöja sig med det arbete de utfört förrän även du som är kund blir nöjd med det. Är du inte nöjd är det bara att meddela oss om det så kommer vi göra allt för att ställa det hela till rätta så fort vi kan. Är våra kunder missnöjda är vi också det!

Hjälp med att välja ut rätt material

På grund av den långa erfarenhet vi har av branschen kan vi också förse dig med rådgivning när det kommer till golv. Bland annat kan våra golvläggare hjälpa dig att välja en passande typ av golv i ett passande material för det utrymme det gäller. När du väl bestämt dig för vilken typ av golv du vill ha hjälper våra golvläggare dig också med inköp av det.

Vi är baserade i Kista

Vi är ett företag med bas i Kista. Dock är vårt arbetsområde självklart inte begränsat till just Kista, utan våra golvläggare hjälper dig oavsett var i Stockholmsområdet du bor eller är verksam någonstans. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify